Werkwijze

Wij werken volgens een door ons eigen ontwikkelde ABC-methode: we geven aaneensluitend Advies,  Begeleiding en Controle. Waar u het overzicht verliest door de onrustige arbeidsmarkt, kunnen wij u met jarenlange ervaring bijstaan om meer grip op het proces te krijgen.

 

Door ons zelf te verbeteren en te ontwikkelen blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt van de meet- en regeltechniek, duurzaamheid en optimalisatie van gebouwgebonden installaties.

Advies

Wij adviseren voor, tijdens en na de werkzaamheden aan uw installatie. Dit betekent dat wij op elk moment uw organisatie technisch kunnen bijstaan. 

Begeleiding

Wij begeleiden en ondersteunen uw medewerkers tijdens de werkzaamheden aan technische installaties, of u nu installateur of eindgebruiker bent.

Controle

Wij controleren zowel voor de start van de werkzaamheden, alsook tijdens en aan het eind van de werkzaamheden uw installatie. 

Uitvoering

In de afgelopen 3 jaar hebben wij gemerkt dat er steeds meer vraag is naar operationele mensen met proces maar ook productkennis. Wij helpen u graag! 

Door de jaren heen hebben wij met vele processen en producten mogen werken. Qua fabrikaat kunnen wij u ondersteunen met de volgende regelsystemen:

- Priva HX / Compri

- Johnson Controls DX / TC / NAE

- Digicontrols

- Webeasy

 


Deel deze pagina